Close

Permanente alarmopvolging 

Indien u uw woning, bedrijf, vakantiewoning of andere objecten heeft uitgerust met of voornemens bent om deze te gaan beveiligen door middel van een alarmsysteem, zult u dit systeem in de meeste gevallen willen en/of moeten aansluiten op een particuliere alarmcentrale (PAC) ook wel meldkamer genoemd. Hierbij kunnen wij u van dienst zijn met onze 24 uurs alarmopvolging. Vele op Texel gevestigde bedrijven en particulieren maken hier gebruik van, dit naar volle tevredenheid. Onze degelijke stratenkennis, bekendheid met het lokale publiek en lokale ondernemers zijn hierbij grote voordelen. En natuurlijk is onze service erg belangrijk voor de klant. U geeft bij uw alarmcentrale aan dat wij de alarmopvolging doen en wij verzorgen alles tijdens de alarmafhandeling. Uiteraard gaan wij vooraf uitgebreid met u in overleg over wat wel en niet onze taken zullen zijn. De regie hierin houdt u volledig zelf.


Tijdelijke alarmopvolging

Ook is het mogelijk om ons tijdelijk in te schakelen voor uw beveiliging. Hierbij moet u denken aan waar u normaal gesproken zelf of één van uw medewerkers/buren/vrienden de alarmopvolging doet, wij tijdens uw vakantie of andere verplichtingen deze taak tijdelijk overnemen zodat u hier geen zorgen over heeft en ongestoord uw gang kan gaan. In overleg kunnen wij dan bepaalde taken op ons nemen, en bij belangrijke zaken contact met u opnemen.


Rapportage

Bij alarmopvolging door ons is het gebruikelijk dat wij een (kort) rapport maken van het incident, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er is voorgevallen tijdens uw afwezigheid.

Vul hier uw telefoonnummer in en wij bellen u. Bij alarm en spoed zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0222-314779